MR NUFF

Tudung Bawal Hana Bella

Salam

Saya memang suka tudung bawal nak dijadikan cerita saya terjumpa satu Page di Facebook iaitu Hana Bella , hati terus terjatuh cinta dan ingin dapatkan nya harga pun lebih murah dari tudung aidijuma , ada dress dan shawl jugak 

Jom layan pic 




Cantik tak ? 

Wrapping dia pun cantik sangat 



Kredit pic from Hana Bella 



4 comments:

Kniedaz said...

Cantikla...teringin nak ushar gak
mana tau berkenan ble beli

adyna said...

Tu la cantik kan ;) Harga pun ok gak

nanakimie said...

wah kak,tq share:) memang cantik sangat,plus nana pun suka tudung bawal:)

kd-gardens said...

Woww....gd luck dear

Tabung Ayam