MR NUFF

Pemenang Top Komentar Myadyna.Com

Salam....

Jeng Jeng siapakah yang berjaya mendapatkan Buku cendul pulut santan lebih???? 

Sebagaimana entri sebelum ini saya Akan umumkan awal pemenang top Komentar sebab Minggu depan saya kursus induksi selama seminggu jadi saya tak nak kawan tertunggu -tunggu pula 

Keputusan nye adalah

Theroseputih aka ain :) 
Nanti bagi alamat n ni tel dekat akak ye 
Hantar detail ke nooradina@gmail.com

Top Komentar di myadyna.com

Salam....

Sempena hari buruh nie saya nak bagi hadiah buku Cendol Pulut Santan Lebih oleh Abd Jalil Ali kepada pengomen tegar di myadyna. com...

carta pengomen saya bukan untuk sebulan tetapi 2 bulan bermakna bermula dari 1mei hingga 1julai 2013

Carta pengomen boleh dilihat di side bar

Inilah hadiah yang bakal menjadi milik pengomen tegar tersebut



Biografi Agung Rasulullah

Salam

Alhamdulillah akhir nya saya berjaya juga memilikinya 

Semoga buku ni menjadi panduan dan menambah pengetahuan .

Jom membaca


Top Komentar tamat

Salam

Top komentar saya akan tamat jam 12.00 tgh Esok , saya terpaksa tamatkan awal kerana Minggu depan saya berkursus selama 1minggu Dan saya akan umumkan pada hari sabtu pemenang top komentar

Siapakah yang bertuah untuk memiliki buku cendul pulut santan lebih?

Berat Badanku Bertambah

Salam...

Semalam Dapat tau result pertukaran memang sedih sangat , Allah Lebih tahu yang mana terbaik Dan mungkin Ada Hikmah yang tersembunyi.

Hari ni saya pergi mencari tshirt tambahan sempena minggu latihan sukan minggu hadapan seterusnya sukan dan kursus transformasi minda untuk sah kan jawatan , kebetulan ad timbang berbayar , saya sangat terkejut bila angka ditimbang menunjukkan No 61kg!!!!!!!!  Kali terakhir timbang adalah pada tahun lepas iaitu 55kg naik mendadak sungguh adakah disebabkan tidak bertungku dan mengurut selepas bersalin arwah azim atau saya terlebih makan semenjak dah ada kerja.....terlebih gembira ;)



Apapun dengan kehadiran Ramadan semoga saya dapat meningkatkan ibadah dan dalam masa yang sama cuba menurunkan berat badan saya , Insyaallah 


Sedih

Salam

Keputusan pertukaran dah tahu 


Indahnya Bunga

Salam

Bunga yang dicipta olehNya begitu Indah Dan cantik

Result E Tukar Bukan Guru

Salam Jumaat

Insyaallah petang nie pukul 5.30 petang anggota kumpulan sokongan KPM punya result pertukaran akan diketahui , saya salah seorang yang memohon pertukaran .

Jika diizinkan ALLAH mudah -mudahan segala urusan dipermudahkan amin


Kursus induksi atau sekarang di tukar kepada transformasi minda saya pun dah diketahui 

Minggu ni penuh dengan keputusan debaran dan penantian , alhamdulilah result exam jpa pun dah lulus tinggal exam untuk jawatan ppm je bulan 8 nie.

Semoga rakan-rakan yang memohon untuk bertukar mendapat berita gembira

Nota kaki : alhamdulillah BE ke 8 dibulan June singgah bertapak semalam

Ni baru betul bawak motor

Salam

Hehehe 


Kek Lapis Kegemaran Saya

Salam

Ramadan dah tinggal beberapa hari sahaja lagi.

Teringat masa order kat kawan sewaktu mengandung Amni Mintak kat lapis cadbury tapi bila dapat tak de lapis tapi kek hitam coklat cadbury hehehe tapi habis juga kami makan

Rupa- rupanya nama lain bagi kek ini adab kek lapis India patut la kawan salah faham 

Tengok harga sekarang rm75 boleh tahan gak ;) 


Ada rezeki nak order jugak nanti ;)



BE ke 7 di bulan June

Salam 
Alhamdulillah 

Terkejut dan tak percaya

Ape pun saya bersyukur

Tq en nuff sebab memilih blog saya setelah sebulan tak de BE yang menyinggah ^_^

CampaignBlogStart DateStatusCTRCTR BonusAmount
Kotex Fresh Linersme n family03 Jun 2013On Going1.83%+0.592.35
KakaoTalk Campaign (Give ...me n family06 Jun 2013On Going0.00%0.23
Transtitions Opticalme n family10 Jun 2013On Going2.59%+0.230.93
Mitsubishi Mirage (June)me n family12 Jun 2013On Going0.00%0.00
GSC Man Of Steel Campaignme n family13 Jun 2013On Going6.38%+0.090.38
Laneige Bloggers' Contestme n family17 Jun 2013On Going0.00%0.00
KakaoTalk Appme n family17 Jun 2013On Going0.00%0.00

Pamukkale

Salam

Subahanallah 

Kolam air panas teres bertingkat semulajadi di Turki


Indahnya sejadah

Salam


Petua Menghalau Nyamuk

Salam

Saya nak kongsi kan satu petua lama dan mesra alam yang en babah dapat dari perkongsian di FB

Hanya gunakan limau nipis dan bunga cengkih

Cara nya belah limau dan cucuk kan bunga cengkih 


Insyaallah nyamuk akan berkurang

Kami dah cuba alhamdulillah menjadi 

Selamat mencuba

Misi membalas jejak

Salam

Terima kasih pada yang sudi singgah ke blog saya, harap maaf sebab tak dapat nak balas jejak dengan cepat 

Insyaallah saya akan singgah balas ke blog anda semua


Tak kenal Maka tak cinta

Salam 

Allah itu Maha Berkuasa selama nie saya hanya berhubung di Alam maya dengan cik laili rupa-rupanya tempat mengajar beliau adalah laluan pergi balik saya ke rumah , boleh la saya belajar berblog dengan beliau dengan lebih dekat ;)

Terima kasih ciklaili, jemputan menjadi penulis di blog rupanya ada hikmah yang tersembunyi , boleh la kita berkenalan diluar maya pula ;)

Jemput baca entri saya di Ciklaili.Com

Salam...

Alhamdulilah entri saya sebagai penulis jemputan di blog Ciklaili sudah disiarkan ..

Nak tahu maklumat lanjut boleh la pergi ke link ini

http://www.ciklaili.com/2013/06/uri-melekat-placenta-accreta-semasa.html

Jika kawan -kawan ikuti perjalanan blog saya mesti masih ingat kisah arwah azim

Di entri itu saya coretkan dan berkongsi betapa bahayanya placenta accreta sewaktu mengandung... 

Nota kecil : penulisan yang tak seberapa mujur Ciklaili edit untuk memudahkan pembacaan

Baik hati pula

CampaignBlogStart DateStatusCTRCTR BonusAmount
Kotex Fresh Linersme n family03 Jun 2013On Going1.87%+0.481.92
KakaoTalk Campaign (Give ...me n family06 Jun 2013On Going0.00%0.17
Transtitions Opticalme n family10 Jun 2013On Going5.56%+0.070.29
Mitsubishi Mirage (June)me n family12 Jun 2013On Going0.00%0.00
GSC Man Of Steel Campaignme n family13 Jun 2013On Going0.00%0.00


Salam

Terkejut dan tak percaya pula sebab banyak pulak BE yang masuk  apapun alhamdulillah dengan rezeki dariNya

Semoga BE nie bertahan lama sehingga bulan Ramadhan Insyaallah amin..

Buat penggemar kopi

Salam

Siapa suka minum kopi?

Disini saya nak share kan satu cara membuat kopi dengan lebih menarik dan sedap yang saya dapat dari Fb 


Sejuk bekukan kopi dalam bekas kiub ais kemudian masuk kan kiub kopi kedalam susu segar , kopi yang dibekukan akan cair perlahan- lahan , kacau dan nikmati kopi susu segar ;)

Selamat mencuba 

Boleh la buat untuk en babah hari minggu nie ^_^

Keindahan awan di pangkor



Salam

Subahanallah cantik sungguh ciptaan Allah 
Sedikit gambar yang sempat diambil di awal pagi di Teluk Nipah Pangkor 




Alhamdulillah BE singgah juga

Salam 
Syukur padaMu dengan kehadiran BE di blog ku


CampaignBlogStart DateStatusCTRCTR BonusAmount
Kotex Fresh Linersme n family03 Jun 2013On Going2.14%+0.341.34
KakaoTalk Campaign (Give ...me n family06 Jun 2013On Going0.00%0.10
Transtitions Opticalme n family10 Jun 2013On Going0.00%0.00

Tabung Ayam