MR NUFF

JAM TANGAN CASIO DAN G-SHOCK

Salam

Entri kali ni saya nak berkongsi tentang page facebook jam tangan yang dijual oleh abang dan kakak ipar saya secara online sejak dari 2012 , alhamdulillah dah bertambah maju

Sesiapa yang berminat nak beli jam untuk diri sendiri atau untuk dihadiahkan boleh la ke page Casio2u shoppe boleh cuci mata , penghantaran dibuat dengan pos atau jika berhampiran bangi boleh sahaja COD .Harga yang ditawarkan juga amat berpatutan.

Jom kita lihat antara jam -jam yang dijual























macam mana ada yang berkenan ke??? :) ada banyak lagi , kawan -kawan yang berminat boleh lah ke page di atas ye ..

saya pun dah beli dua buah jam tangan dari abang saya , tolong adik beradik 

Ni jam saya , satu untuk formal casio dan satu lagi untuk aktiviti outdoor , macam berkebun , terapi renang ,saya pakai yang g-shock lebih lasak .


3 comments:

Aisy Nasiha said...

Lawa2 semua jam ni.

Saya cukup teringin nak buat bisness online.. tapi tak terbuat lagi setakat ni.. angan2 je la...cuj

DYatie said...

Murah dr pasaran ke kak?

Kesuma Angsana said...

wah menarik ni !

Tabung Ayam