MR NUFF

Kunci Rumah Dah Dapat

Salam

Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah syukur pada Mu 

Hari ni kami pergi ambil kunci Rumah kami, staf nye pun dah ikut kami cek item didalam senarai , semua ok , cuma kami tak puas hati bila Ada kesan retakan yang tak di betul kan dengan Kemas ..

Mujur Ada jaminan 2 tahun Dari pemaju , jadi boleh lah kami beritahu pada pemaju 



Nota kaki : grill, wiring Dan kabinet kena buat 


Menang Hadiah Dari Cosmoderm

Salam

Alhamdulillah , sekarang dah suam-suam Kuku join contest , dengan keadaan yang tak teratur lagi ... Balik Dari keje hari ni tengok Dapat Surat Dari karangkraf , mujur saya buat alamat di Ipoh , kalau alamat sungai besar memang tak Dapat la tuntut hadiah ni 


Kebetulan kakak ipar pun menang jugak contest ni jadi saya pos kan je Surat ni mintak tolong abang Dan Kakak ipar ambil kan bagi Pihak saya 

Terima kasih Cosmoderm - majalah rapi ^_^ 

Nota kaki : Esok ambil kunci Rumah kami... Alhamdulillah rezeki Dari yang Maha Esa

Sesegar Bunga Ros Merah

Salam

Permulaan yang cergas Dan positif sesegar Bunga Ros Merah 


Sumber : en google 

Ku insafi diri

Salam 

Ku insafi diri  ... Semalam bertugas di transit kesihatan jakoa Sg Siput Ada kelas kecemerlangan untuk Murid tahun 6 dari sekolah orang asli , Seharian menjaga mereka Dan menjadi imam untuk Murid Islam perempuan terusik dihati ini... Inikah hikmahnya kenapa saya Dapat bertukar ke sekolah di pedalaman... Tersentuh Jiwa Naluri keibuanku masa anak - anak ibu Mencium tangan ku ... 

Baru seketika ... Jiwa ku telah tewas ... Ampunkan hambaMu ini ya Allah


Pasti Ada hikmah yang tersembunyi ... 

Legap di hatiku 

Rasa Macam Tak Sanggup Je

Salam 

Berblog dari hutan pos legap menggunakan WiFi yang tenggelam timbul , sebab hanya guna piring line telefon tak De , nak berblogwalking pun terbantut . 

Dah hampir seminggu di tempat baru , rasa macam tak sanggup nak hadapi hari - hari mendatang 

Di sekolah baru saya jadi ppm asrama dah harus kerja mengikut shift ;( yang pasti pada untuk orang yang dh berkahwin keadaan ini amat perit untuk dihadapi tinggalkan anak-anak dan suami , saya pula takde kenderaan 4wd untuk ke sekolah , jadi hanya menumpang rakan.. 

Selasa dan Jumaat sahaja saya turun 
Selebihnya tinggal di asrama

Tempat operation pun dah kerap sakit sebab perjalanan jalan yang mencabar

Semoga saya terus kuat untuk teruskan perjuangan di sini

Salam sayang dari saya di pos legap 


Tabung Ayam