MR NUFF

BELAJAR BUAT CROCHET


sumber : en google

erm..benang bulu kambing masa buat cross sticth masa ngandung adib banyak berlebih..sayang nak buang..so plan nak buat bunga crochet..tapi tak pandani sangat ..dulu mak ajar kait 1 line jer...hehehe agak2 kalu buat jadi tak..jarum pun tak beli lagi nie..permulaan search ckit2 tutorial kat google.. macam susah nak tangkap.. jer..tapi nak seribu daya .. nak belajar buat yang simple2 jer dulu..

p/s: yakin boleh !!!

3 comments:

kakyong said...

salam singgah..

memang best kalo rajin mengait.. kakyong dah lama juga tak mengait crotchet nih... jarum kait pun dah ntah ke mana2..

selamat bercrotchet

adyna said...

owh kak yong pun pandai mengait ek..leh la turunkan ilmu nanti :)

therosputih said...

wah...apalagi, jomla mengait sama2...

Tabung Ayam