MR NUFF

amni bercerai susu gara-gara jadam!!!

salam...

hari nie dah 2hari amni xnyusu badan..saya nekad buat macam nie sebab saya masih bleeding n setiap kali amni nyusu akan sakit puting.. jalan terbaik saya ajar dia susu dutch lady 123 perisa coklat.. alhamdulillah dia mau minum.. coz masa pregnant adib 1thn 4 bulan dh stop sebab pregnant kan amni.. amni lak extra 5bulan.. baru saya pisahkan susu badan..

pelbagai cara dah dibuat..letak ubat gg, letak sirap.. tak jalan masa adib ngan sirap dia terus stop sebab dia ingat darah..

dengan amni saya suh suami belikan jadam.. salah satu perubatan tradisional yang bau nyer boleh tahan..amni terus xnak nyusu dah dia cakap yek...

nie le rupe bentuk jadam kalu sesiapa tak pernah tgk..warna hitam keras sedikit kalu nak guna kena letak air..
cara saya buat
saya sapu disekeliling puting.. dia akan rasa n bau yang xmenyenangkan..tahan je lah..

harap-harap baby dalam perot n amni terus membesar dengan baik.. begitu juga dgn adib


sumber : mr google

6 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

oooo cm2....susah juga nk ceraikan susu....

adyna said...

kena ikhtiar mcm2 rieta ;)

mohd amar abdullah said...

Beli jadam kat mana?

Artmbo Artherro said...

Kdai mamak der jual. Hari ni baru nk cuba craikn ssu bdn@ank dh 1thn 10bln.

daisy.yashie said...

Assalam. Saya mmg tgh cari jadam untuk nak putuskan susu. tapi bila pegi kedai runcit india, diorg pon xtau apa tu jadam. awak tau apa nama lain selain jadam yg diorg familiar with?

adyna said...

Wasalam , Cuba tanya kedai mamak mungkin ada jika tak pergi kedai ubat Cina selalu ada

Tabung Ayam