MR NUFF

Rumah Part 2 : Dapur Saya

Salam


Dapur saya dah 98% siap, tinggal kawasan yang en babah tengok belum siap sebab pintu nya tak ikut ape yang kami mintak ... Simple but nice hihi , itu lah temanya, sebab taknak tutup tingkap bagi pengudaraan yang baik , lagipun takde le masak nanti gelap je Rumah .. 

Nota kaki : gambar sengaja di gelap kan ☺️☺️

9 comments:

Aisy Nasiha said...

Nampak lawa tu... bestnya

adyna said...

Kami puas ati jugak aisy.. ;) , maybe Msk Bln 8 , skrg Kemas n renovation ckit2

wa said...

Wahhh...memang seronok dapat dapur idaman kan

HeNRieTTa JoSe said...

Cantik....kaler apa?err kat mna?akk skank ngajar kat mna?byk x soklan rietta?heheheh...

sueada said...

cantik dapur akak. saya pun pernah teringin nak buat kabinet dapur camtue bila ada rumah sendiri nanti. :)

Aisy Nasiha said...

cuba ambil gambar lain yang nampak penuh.. nampak lawalah.. nak tiru konsep ada tengah tu, apa namanya ya dh lupa

adyna said...

Aisy nnt sy buat entri pasal full dapur ni ye ;)

Kakzakie said...

Menarik Dyna... ini kalau duduk dapur 2-3 jam pun tak apa:)

Montana said...

amboi lawa dapoq rumah depa sempoiii

Tabung Ayam