MR NUFF

Aidijuma Oldseason

Salam 

Dah lama sangat tak update blog ni, sejak Pindah ke perak dan keje di pedalaman ni .. 

Berbalik pada Tajuk, sejak akhir-akhir ni fenomena tudung aidijuma , saya terjebak pada masa awal
Keluaran tudung ni , dan sekarang design yang 2015 pun saya Hanya Ada green label back to school je 


Saya dah dapat kawal diri (hihi ye ke) , Ada juga peminat aidijuma email , Whatsapp saya Tanya nak letgo tudung os ni ,  sekarang saya tak letgo lagi, sebab saya dah lepas kan garden cream n batik grey saya , mujur tudung Tu Memang saya jarang Pakai Kalu tak meroyan lah nak dapat balik, os skunk saya dah Bagi dekat orang masa buat contest 

Jadi yang tinggal dekat saya pun Hanya yang ini dan tudung plain je 










Anak Dara saya Amni pun Ada tudung aj dia 



Pasni pun nak beli tengok keadaan hihi 

Nota Kaki : banyak pulak upload gambor ^______^

6 comments:

Aisy Nasiha said...

Wah banyaknya koleksi tudung aj ni ...lawa2 semuanya..sy pernah beli 7 tapi skrg tgl 3 je dgn saya.. yg lain pergi mana tah.. yg hijau tu kita smaa lah

adyna AB said...

Tak larat nak kejar dah design keluar setiap minggu ... ;) pakai yang mana ada je lah hihi

nusha fasha said...

Heheh. Yui xlrt nak kejar aj beli mana kenan aje.

mastura fifie said...

Sis kalo ada yg nk letgo wassup saya 0126209487(^_-) ,teringin nk pkai yg os punyer

eMMe said...

comeynye Amni...hehehe...

RiNa FaRiD said...

Tumpang post ye sis..sy ada tudung garden hijau aj utk dilet go..klu brminat wasap 011-28840768..tq

Tabung Ayam