MR NUFF

khasiat susu ibu

xdpt dipertikaikan lagi..khasiat nyer byk..anak sulung aku sempat 1thn 3bln jer sebab aku pregnant anak no 2..skrg dh jd surirumah mmg sepenuhnya aku bagi kat amni..jarang demam cucuk pun xdemam..berbeza ngan adib aku ader anta kt nursey n pengasuh cpt demam sebab campur2 ,skrg bile aku jga sendiri mmg dah xdemam ..adib sekarang dh mula minum susu dutch lady tapi perisa coklat xpe lah janji dia nk gak susu..makin aktif mkn ikt mood dia jer,amni tgk org makan dia pun teringin tp dah 4bln lbh baru nk bg ckit2..yang kelakarnyer adib dh xmau susu bdn dia geleng je bile nak bg..

1 comment:

Tabung Ayam