MR NUFF

Sukarnya memilih kabinet dapur

Salam 

Bile M menyerang semua benda tak dapat buat

Alhamdullilah cuti nuzul Alquran tempoh hari selesaikan urusan pembelian rumah sekarang tengah proses permohonan semoga semuanya berjalan lancar , Insyaallah amin


Sumber : inspacedeko

Sempat juga survey kabinet dapur , wah banyak jugak ongkos dan material sampai tak tahu nak pilih macam mana dan sehingga sekarang en babah buat survey untuk kabinet dapur , kami memang meminati design dapur ikea tapi  ikea jauh lak dari chemor nie, dari segi kos pengangkutan lebih baik ambil khidmat home deco di Ipoh 

Saya dan en babah juga buat panduan daripada blog pengalaman orang lain buat kabinet dapur.

3G glass menarik tapi harganya yang tak berapa nak menarik (mahal oo) 

Pening gak memikirkan hal nie sebelum nie tak pernah nak ambil tahu sangat tapi dah nak ada rumah sendiri memang kena fikir lah

P/s : en babah cakap kalau nak beli tak mampu masuk contest yang dapat branh rumah - sedang fokus peraduan anjung seri untuk dapat hadiah dapur masak dari fotile 

8 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. tadi bos saya tengok saya baca entri ni. dia kata cantik design tu kak. hehehe good luck ya, sheila doakan semoga akak menang peraduan Anjung Seri tu :)

Kniedaz said...

Memang banyak juga kos yang diperlukan untuk renovate rumah..dapur mestilah kita nak cantik sebab kita yang akan buat kerja kat situ..good luck ya!

Aisy Nasiha said...

memang masa nak mula masuk rumah, banyak nak kena belanja... Pening... Takpe, slow2 dan buat pilihan yang terbaik ye

cik laili said...

Bulan Mei lepas baru je buat kabinet dapur. Warna tema rumah kami merah putih jadi warna kabinet pun merah putihh juga.

Boleh baca dalam entri Ruang Dapur Baru

Qashmere said...

Wow modern fixtures. Cantik ni

ourkizunarai said...

bagus idea masuk kontes tu sbb barang dapur dan kabinet dapur memang sangat sangat mahal..

HeNRieTTa JoSe said...
This comment has been removed by a blog administrator.
izan mama mia said...

ehe
mampu tgk je

Tabung Ayam