MR NUFF

Mr Krabbs @ Man Burger Kukus Lava

Salam



Alhamdulillah Kali ke dua kami sekeluarga ke Sini tetapi di lokasi yang berbeza , kali ni kami pergi di cawangan nya yang berada di Saujana Utama wah agak mencabar dan boleh buat jadi putus asa nak kesana sebab agak jauh berbanding di Damansara Damai 

Tak nak cita panjang lebar sebab kalau kawan - kawan tengok gambar nie pun dah cukup untuk mengganggu tekak anda hehehe

MR KRABBs en babah order wow!!!


Tengok memang sedap sebab daging nye dikukus terlebih dahulu

Burger macam ni baru rm11 berbaloi dengan rasa dan cara deco nye

Yang nie adik saya order 

Spongebob



Daging nye empat segi

Dan harga nye rm5.50 sahaja

Saya pilih patrick tapi Takde pulak adik n en babah ambil gambar nye ( masa ni saya n adik ipar g solat di surau dkt bahagian atas kedai)

Apapun rasa berbaloi la jauh-jauh datang patty nye enak

Dah tak payah tunggu lama-lama macam tempoh hari sebab sekarang self service 

Sesiapa yang teringin nak makan MR KRABBs nie boleh Google or guna gps ke alamat ni

51G ,jalan bidara 8 , taman saujana Utama sungai buloh 




6 comments:

Aisy Nasiha said...

Nampak sedap tu.. Yang warna hijau tu sos apa?

HeNRieTTa JoSe said...

Nmpak mmg sgt sedap...harga pownberbaloi....tapi jauh...tunggu outlet bedekatan lah...hehehe...

Kesuma Angsana said...

wah menarik juga ni !

Cho Zila said...

alamak bikin akak rasa tergodajer.. ehm harus akak pergini... walaupun jauh tapi kalau on the way balik kampung leh singgahni...
murah yerk... boleh tahan hiasannyer... semoga bisnes ni berjaya,,,.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Adyna,tgk gambar pon dah trliur nih!Ingat kedai ni kat sg besar..leh terjah :)

Man Burgerkukus said...

Thanks yea sudi dtg restoran kami.leh dtg lgi try menu yg lain.dmnsra Damai dkt skit la

Tabung Ayam