MR NUFF

Makan - makan @ Mat Periuk


Salam

Entri Malam ni nak cite pasal cafe baru buka di kawasan perumahan umah my mil dekat kg tersusun Tasek Ipoh ... Jangan tak tahu cafe ni millik chef kamarul yang femes tu ;) , beliau pun anak jati kg tersusun Tasek ni , tapi yang uruskan cafe ni sedara Mara beliau 



Ada masakan barat Dan menu tempatan 
Saya dah Cuba mee kari , nasi goreng kampung , spagetti , fish n chip ... Cafe dekat umah memang senang le nak pergi makan , Harga nye pun berpatutan , Ada juga dessert seperti pavlova, cheese leleh , tiramisu , rainbow cake, dessert ni selalu bertukar - tukar ;) 

Jom layan pic dulu , Ada yang disnap Sendiri Dan Ada juga Dari Instagram mat periuk Sendiri 








Amacam Ada yang dah terliur ke? Pada siapa yang datang ke Ipoh boleh la Cuba makan di mat periuk cafe , google atau Guna je gps , lokasinya di kg tersusun Tasek Ipoh , bersebelahan kedai runcit dekat jalan besar 

Nota kaki : saya  bagi 4 bintang ... Belum Cuba semua makanan lagi ni 








5 comments:

Aisy Nasiha said...

Wah..nampak sedap semuanya. Kalau balik Tapah nanri boleh juga usahakan ke sana..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Adyda..sok2 g ipoh umah adik..leh try kat sini (^_^)

therosputih said...

wah...macam sedap je..

Kesuma Angsana said...

wah nampk best jer.. kalau ke sana leh cuba lah !

Kakzakie said...

Untunglah rumah dekat dgn restoran chef terkenal. Walau sedara mara dia yg buat tapi mesti resepi dari chef kan. Tengok pun tahu sedap Dyna..

Tabung Ayam