MR NUFF

Rumah kami : Part 1 Grill Rumah

Salam

Apa kabar kawan- kawan blogger saya , dah lama tak bertanya khabar , alhamdulillah saya sihat cuma sakit tekak gara - gara dok hidu bau cat je , sebab saya lupa nak tutup hidung ;(

Perkembangan Rumah kami , air dah masuk , elektrik belum lagi , tapi kami dah buat grill 




Guna horizontal warna putih , modern ckit hihi , asalnya nak buat wrought iron untuk bahagian pintu utama, en babah nak cut cost , agak dukacita bila hasil kerja sedikit hampa 





Memang kami nak cat lain , itu sebab Bahagian tingkap semua Ada cat , tapi tergamak ke bior pecah - pecah , retak, tile kami lagi ler pecah , en babah mintak tolong abg indon tukar , sebelum tu Bos yang buat grill janji nak datang tengok hasil kerja pekerja nya .. 

So tunggu je bila dia nak datang , duit dah habis bayar 



Ini en babah tolong letak kapur sebab nak cat bilik kami siap- siap sebab wardrobe Cina Perabot dah Tanya bila nak pasang...

Nota kaki : kite mesti nak yang terbaik tapi Ada je dugaan Dan Cabaran nye kan



3 comments:

Tihara said...

bestnya ada rumah baru :)

Kakzakie said...

Kadang memang macam itulah Dyna. Tak semua yg diatur berjalan lancar. Tapi oklah pelan-pelan buat..

PearlVelvet SueQys said...

Salam singgah pagi.

Tabung Ayam