MR NUFF

Selamat Hari Jadi Amni

Salam

Maaf masih belum sempat balas kunjungan rakan ke blog ini , baru balik dari Johor , hari ni mula bekerja kembali, alhamdulillah kesihatan beransur baik

8.6 baru ni kami sekeluarga telah singgah ke hello kitty town di puteri harbour penukaran di saat akhir, asalnya kami ingin ke legoland, faktor el nino mungkin, terasa bahang panas sangat, risau anak- anak penat , dari bayar mahal- mahal adib dan amni tak seronok baik tukar rancangan , alhamdulillah mereka seronok 



Lihat lah aksi heroin saya ni







Nota kaki : amni dah pandai buang po po  di tandas ;)









5 comments:

Siti Aisyah said...

bestnya dpt pergi ke hello kitty town.. jelesss ><

Khamsi Abdullah said...

Saya pun terpaksa batalkan hajat nak gi legoland hari tu.. sebab pk balik, ade lagi tempat lain y saya boleh g y murah sikit..

eMMe said...

Salam Adyna...comelnye anak n mama... selamat hari jadi amni, moga jadi anak yg cerdik n jaga mama tau nak...

ros_reeza said...

wah dah pergi ke hello kitty tu.. seronooklah AMni :)

Montana said...

cewahh kakak..terernya main piano teringin uncle nak dengaqqq

Tabung Ayam