MR NUFF

Basikal Adib dan Amni

Salam

Lama tak update blog , begitu malas pulak sejak akhir - akhir ni nak menulis ;) ,  
Semoga Allah pelihara saudara kita yang mengalami musibah banjir 

Di chemor jugak hujan , semalam ada jugak matahari menyinari , tapi hari ni hujan kembali , sempat jugak adib dan amni menunggang basikal diluar rumah , sejak pindah ke sini , memang dua beradik ni kami tak benarkan main diluar , risau jugak anjing- anjing berkeliaran dan muda mudi yang bawa motor laju 

Alhamdulillah adib berjaya naik basikal tanpa roda tambahan , biar lambat asal dapat juga bawa basikal ;) 






Memang teruja sangat dua beradik ni bila dapat dilepaskan keluar bermain , (dengan pengawasan ) 





4 comments:

Kakzakie said...

Kalau main basikal di luar rumah yg tak banyak kereta lalu-lalang seronok Dyna..

Travelog Sunyi said...

cantik rumah akk...
ptg2 main beskal..syok la diorang..hihi

aizamia3 said...

Kalau ada kawan lagi best.. ;)
Takpe.. lelama nanti dapatlah dia kawan tu.. ;)

HeNRieTTa JoSe said...

sronoknye tgk dorg nek basikal...
dah lamer xnaek basikal...

Tabung Ayam