MR NUFF

Main bubble di Padang Polo

Salam

Semalam bawa adib dan amni bermain di padang polo Ipoh, kebetulan tengah musim orang main bubble ni , plan asal adib dan amni nak main je, dah nampak ada orang buat sewa main buih ni , apa lagi teruja la deme,memang sejak
Pindah chemor kami tak bawa mereka ke mana-mana pun lagi 

Lihat lah aksi dua beradik ni






Seronok bukan main lagi dua beradik ni , ibu dan babah pun teruja nak cuba juga hihi

Nota kaki: sejak tak pakai domain ni , blog takde orang masuk pun.. Ada masalah tak dapat link ke???😔😔




1 comment:

Kakzakie said...

Ibu dan abah teringin sebab dulu masa ibu-abah kecik tak ada semua ini tau sayang:)

Tabung Ayam