MR NUFF

PEMENANGNYA ADALAH....

Alhamdulillah selesai sudah 1st me n my family lucky draw ..sekarang masa nak umumkan pemenangnya pulak..
cabutan dibuat oleh en hubby sambil pejam mata dia pilih ;)...dan sekarang ini diumumkan 3 pemenang yang bertuah bersama hadiah yang akan diterima adalah






*
*
*
*
*
*
*
*
*



http://mummyayucontest.blogspot.com/2010/10/1st-me-my-family-lucky-draw.html



http://iamdya.blogspot.com/2010/11/1st-me-and-my-family-lucky-draw.html


http://blogjuniza.blogspot.com/2010/10/1st-me-my-family-lucky-draw.html


kepada kengkawan yang tak terpilih jangan sedih n putus asa tak der rezeki kat cni mungkin kat GA yang lain kan... peace ;)
terima kasih banyak-banyak sebab sudi join lucky draw ini..
pemenang sila emailkan nama,alamat dan no tel ke nooradina@hotmail.com ye

10 comments:

Miza Yusof said...

tahniah pada semua pemenang :)

haszuraidah ishak said...

tahniah buat yang bertuah..

tiefazatie said...

tahniah pd pemenang2..=)

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang~!

mummy_ayu said...

kita menang..mcm tak caya sbb jarang menang kalu bab lucky draw nie..apa pun tq so much..nanti ayu emailkan detaill..tq ! tq!!

Dina a.k.a Ibu Aqimi said...

tiada yang kalah anda semua adalah pemenang ;) pinjam ayat vince..saya tunggu seorang lagi winner bg alamat..kalau dah cukup harinie gak saya g pos hadiah ;)

Cik Dya said...

dear...sorry sgt..hari ni baru dapat jalan2 dalam internet nih..sibuk ngemas pindah rumah..Cik Dya menang ke?waaaaaaaaa....alhamdullilah...suke suke..maceh banyak2..nnt dya email kan ya..tq so much dear ^_^

mamalieyna said...

congrate to all! huhu..bukan rejeki kita kali ni ^_^

Dina a.k.a Ibu Aqimi said...

adiah telah dipos pg td guna pos laju..pos express xlepas hehehe

kakyong said...

tahniah pada pemenang.

jom join GA kakyong
http://www.kakyong.com/2010/11/ga-teka-menang-ibu3a.html

Tabung Ayam