MR NUFF

oreo Cheese...



dah lama nak makan kek nie..asyik xdapat jer..lagipun dok kat kg pasir panjang mana nak mai secret receipe nyer kan..hehehe so mlm sebelum nak g mtest saya pun ajak en hubby g beli..dia dah pesan awai2 beli duit sendiri hehehe..sebab dia dah bagi duit saku so saya pun beli la..beli 1 jer hehehe bukan kedekut tapi budget coz gomen gaji dapat awai pasal raya haji, suri rumah la katakan duit belanja ikut gaji suami dapat lah then dah dapat makan pulun sorang ler en hubby mtk ckit..ckit je saya bagi hehehe..sedar-sedar abis ku makan sorang
tapi bila dah dapat makan tak der ler sedap mana pun..sedap lagi chochalate indulgence betui ke ejaan nie asai punya sudah le kan..hehehe..

3 comments:

SyaNa said...

aku suke lagi choc indulgence tu
ciskek ni kureng gemor

CaDLyNN said...

alamak..sedapnye..balik keje ni nk p beli gkla~

Dina a.k.a Ibu Aqimi said...

betul la shana makan jadi muak..aku ingat bila dah ada oreo sedap la..tp cheese dia jer yang lebih.. cadylnn jangan x beli ..;)

Tabung Ayam