MR NUFF

28 NOVEMBER 2010

Alhamdulillah genap 29tahun saya hari nie..happening sangattttttttt..bagi saya la..kejutan kejutan kecil..bermula malam tadi suami wish..ngan mata yang mamai sebab tidor kan anak tau-tau en hubby bisik happy birthday with..muaahh :)..adiah paling bermakna..n then pagi2 dapat mesej dari mak wish gak..then kawan-kawan ngan anak murid kem pun ramai yang wish..then gi makan kenduri ..dj tu siap cakap sesiapa yg sambut birthday arinie..dia ucap selamat (walaupun dia xmention nama saya syok sendiri hehehe) 

 my mother in law belanja g makan A&W kat Tesco Pengakalan Ipoh..baru buka kata ara adik ipar saya..makan la dengan sopan santun bergilir ngan suami coz anak dara saya pantang nampak makanan mesti menjerit nak walhal baru jer umor 5bln lebih..anak teruna saya bila jalan ngan opah jer..cian opah nyer..
then cadang nak tgk rumah show room bungalow yang ada pool dalam rumah kt Seri Iskandar Kelas gtu kata ara lagi..tapi tak jadi terus ke Lumut..g Jetty Lumut,AHMAD ADIB HAKIMI sangat-sangat teruja sampai topi Ben10 yg baru dibeli tak sampai 1jam jatuh dalam laut..meraung la dia ..tapi jap jer..budak-budak la katakan..


 masa ni pukul 6.30 petang


 dah pukul 7.00ptg

NUR AMNI AQILAH dah pandai posing dah..nasib la tak meragam masa nie

masa tunggu matahari terbenam memang cantik sangat keindahan alam ciptaan Tuhan


On the way balik..en hubby g beli kek..owh tersentuh hati..malu pun ada coz dah tua-tua nie anak 2 lak tu..letak lilin bagai..sooooooooooooo happppppppppppppyyyyyyyyyyyyyy...Semoga saya diberikan kesihatan yang baik dan menjadi super Ibu untuk anak-anak ku ..Isteri Mithali untuk suami tercinta... En Hasmardy Mohd Hashim

2 comments:

ann @ hatiberbunga said...

hepi belated birthday..!!
semoga ceria selalu & dimurahkan rezeki.
amin..

adYna said...

tq ann..amin :)

Tabung Ayam