MR NUFF

INI PANDANGAN SAYA , SAYA HORMATI PANDANGAN AWAK

AYAT NIE SAYA PERNAH NGAJAR DAK2 PLKN DALAM MODUL CB.. teringat kembali bile entri insiden di empire shopping gallery mendapat maklum balas yang panjang benar dikomen :) .. tapi kalu letak nama kan lagi senang boleh kita berkenal-kenalan.. saya tak bagus sangat dalam penulisan nie..entri tue pun saya tulis sebab saya terkesan sangat..sehingga hampir2 menitiskan airmata..saya amat touching orangnye.. so sesapa nak komen kalu boleh letak ler nama yer..saya gembira dapat bertukar2 pandangan.. semua org tak perfect kan.. ada 5jari, 1 ditunjukkan pada org 4 lagi ditujukan pada diri sendiri..
anda hebat saya juga hebat

5 comments:

~MAWAR~ said...

salam kak adyna..saya datang singgah sini..=)

syana & ilia said...

adi,

aku baru baca entry panassss ko tuh..hahaha..aku pon baru jek pegi empire subang tu sbb ada keje kat sana..byk btol komen2 yg selebihnnya buat sume org emo bila baca..hehehe..mls nak share kat ctu..aku nak share experience aku yg lebih kurg mcm ko..tp bukan sebab tukar pampers anak sbb aku blom kawin pon masa tuh..nih kisah 2 thn lepas kalau xsilap..kat area shopping mall damansara.alkisahnya aku pi ctu ngan ex-boss utk mencari brg opis..then time tuh 2nd day period + period pain..smpi jek aku terus menuju ke toilet dulu sbb nak bersihkan diri b4 meneruskan xtvt kami. as a muslim of coz kita kena utamakan kebersihan..takkan nak campak pad kotor dlm tong sampah tanpa cuci kan..not good, tu jd makanan setan plak nti..then sbb kebanyakkan shopping mall pakai toilet duduk jd agak susah nak buat keja2 mencucikan..tp seingat aku depan setiap pintu toilet tuh ada longkang kecil supaya air tak mengalir smpi kekawasan luar..so xjd masalah la bg aku kalo nak cuci kat lantai kan sbb air akan mengalir kat longkang tuh..yg buat aku marah bila kuar jek toilet terus cleaner indon ctu marah2 aku..dia boleh ckp aku kencing kat lantai..omg..masa tuh rasa nak kutampar jek mulut kurang ajar dia tuh..pastu tak henti2 mengomel ape ntah..nasibla ada org lain dlm toilet tuh..kalo tak mau aku jerit kat dia blk..bg aku la kan..maybe kite ada buat silap..tp yg buat kita marah sbb cleaner tuh yg xreti adab berbahasa..bukannya nak menghina diaorg tp kalau diaorg pon tak jaga adab kat negara org..mana org nak hormat..kan bagus kalo tanya atau tegur baik2..even cleaner indon kat opis aku keja nih pon jenis kurang sabar..kalo dia nak cuci toilet dia selamba nak ketuk suh sape yg ada dlm toilet tuh kuar cepat2..then aku ckp baik2 kat dia..jgn buat mcm tuh..nti org marah..so xperlu la nak marah2 kan..tegur secara baik kalo kite ada buat silap ker hapa..berblk pada kisah aku td..disebabkan incident tuh smpi skrg aku tak pernah jejak ke toilet tuh lagi..rela masuk toilet shopping mall sblh..hahaha ~ ilia

adyna said...

aku stuju shana..panas kan entri tue.. sebab cara tegur dia xelok..kita jadi panas hati...aku pun tak rela ke sana dah baik aku p jusco or ikea jer..mesraaaaaaaaaaaa ;)

Anonymous said...

adi,

aku la yg kasik komen panjang berjela tuh (ILIA) bukan syana..smpi ati ko..sob..sob..sob..hehehe

therosputih said...

betul tu kak, kalau kita salah sekalipun, ada cara untuk tegurnya, bukan main tabur je...lagi bengkek rasa kalau berlaku salah faham, adehla oi...nyah oi...

Tabung Ayam