MR NUFF

salam ramadhan

salam ramadhan.. untuk semua.. 
lucu pun ada.. entri insiden tue...entri panasssss... 
tue la kalu dtg bulan tak kawal emosi n tulis ikt emosi..
ape yg penting saya je yg tahu hal sebenar coz bile dh ditulis2 org makin tak paham..n saya pun dh tulis berdasarkan komen..erm tak amik port sangat sebab bkn kwn2 blog saya.. kalu kwn2 blog saya sume ada nama.. 
so kita kena jaga adab..bahasa jiwa bangsa
mungkin entri tue ayat tak sepatutnya keluar .. ampunkan saya... untuk yg terasee
dah nama pun blog saya..saya luahkan ape yg sy rasa..
so nak sambut ramdahan nie..buat amal ibadat lah..sapa2 nak komen silakan.. tapi guna nama sbb saya nak kenal ;) 

xpayah ler guna ayat ko ko.. tak manis ;) 
saya pun dh xnak guna bahasa kasar2 ;)
pece no war..
bahasa jiwa bangsa
salam ramdahan


2 comments:

Azura said...

Betul kata awak. Maybe sbb org komen baik pun awak emo (komen and entri2 selepas tu mcm perli) jadi org komen kasar pulak sbb awk mcm tak bole terima. Bahasa jiwa bangsa betul, blog awak pun kena melambangkan itu jugak spy org komen pun mcm tu, mcm Anonymous & Setuju Pd Anonymous. Jgn guna simbol * byk sgt. Bahasa Jiwa Bangsa. Salam Ramadhan.

adyna said...

a'ah.. mood org perempuan mmg xdapat dikawal bile datang bulan.. p/s itu tak perli sape2 pun.. ;) azura pun wanita gak kan..mesti faham.. kalu b4 entri insiden tue n azura dh pernah baca blog saya..takder 1 pun ayat2 mcm tue terkeluar.. ms tue mmg period pain..

Tabung Ayam