MR NUFF

M&MF Kini Berwajah Baru

Salam

Keputusan pertukaran semalam walaupun ada sedikit kesedihan tetapi tak lah saya terus layan perasaan , bulan 10 ni apply lagi untuk pertukaran bulan 1 tahun depan ;) 

Kawan - kawan perasan tak blog saya berwajah baru , lebih nampak cantik , tq pada D Yatie sebab share dengan siapa dia edit blog , blog beliau pun cantik dah sekarang . 

Saya guna kan khidmat intan , senang berurusan dengan beliau , sesiapa rasa nak guna kan khidmat beliau boleh ke blog intan 

http://www.intanurulfateha.com 

Tq intan , akak puas hati dengan hasil kerja mu

Jom tengok blog saya 

Sebelum 



Dan selepas 


Nampak tak perbezaan nye , blog kali ni lebih kemas ^_^ 

Nota kaki : pink tetap menjadi pilihan 


9 comments:

cik laili said...

wah! cantiknya..

KakNi said...

Yeah.... pink juga tema nyer ya.... tahniah dpt wajah baru!!! ♡♥♡

eMMe said...

Salam Sis,
cantik gak dia edit
dia gune software ape ekk...
nak try buat sendiri mmg tak pandai.. hehehehe...

izan mama mia said...

cantik,,,,tapi akak sk yg dulu...hik

Kesuma Angsana said...

wah cantiknyer... KA suka2

Mek Onie said...

onie suka yg ni lagiiii :D

HeNRieTTa JoSe said...

Mmg chantek akk...pndai dia buat..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

cantik.. sesuai dengan yang ni.

Eca Dwinky Asha said...

masuk blog ne terkejut dah bertukar rupa.hehehe..cantik, mmg tau da intan punya hasil..kemas kan :)

Tabung Ayam