MR NUFF

Kerepek Popia Kari Cheese

Salam

Hari minggu ni , saja nak Cuba buat rasa yang baru , tempahan popia sambal dan nestum sentiasa  ada , alhamdulillah 


Sedap jugak, boleh la kami dua beranak makan depan tv, En baba pun dah pesan bawak balik Ipoh nanti ^_^

5 comments:

Aisy Nasiha said...

Wah..nampak sedap.kalau saya nal boleh poskan ke?

Muhammad Taufiq said...

Hye, I'm a new blogger :) Salam perkenalan, Mohon singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

Kesuma Angsana said...

mmg sedapkan,. anak2 mmg sukalah !

Shalimar said...

ralit nehhh lau dapat makan smbil tgk tv..
last2 menggagau bekas kosong!!!
Jemput singgh n follow..
www.notashalimar.blogspot.com

eMMe said...

Salam Adyna, tu buat sendiri ke? camner kira? kalo sedap, boleh tempah kat Adyna, caya la.. masih sempat berpopia yea...

Tabung Ayam