MR NUFF

Mencari Katil Anak

Salam

Sementara tunggu kelulusan untuk masuk rumah , sempat juga kami survey wadrobe ,sofa n katil anak- anak

Kami pergi berdua je , nak cari katil bercorak kartun , memang cantik dan dia jenis 3d corak kartun nye timbul , cuma ada 3 jenis corak ni aje , Limited edition , brand goodnite , cantik dan harga pun boleh tahan , tilam dia bagi waranti 10 tahun , katil ni pulak nanti diaorang dah besar boleh tukar kepala katil tu , tunjuk kat adib dan amni .

Amni pilih minnie mouse


Adib pula 


Suruh amik mickey dia taknak 


Nota kaki : En babah cakap ape - ape tengok budget dulu :)





9 comments:

imie fatiema said...

chomel sangat

Aisy Nasiha said...

Wah..lawa2 ya. Saya pernah survey katil macam ni juga. Mulanya nak beli yg McQueen tu..tapi bila fikir panjang, tak jadilah. Rasa elok bagi budak2 ni katil yang lebih murah sikitla. Lagipun kalau tetami datang, boleh suruh tidur di bilik diorang ni. Haha.. kamilah tu.. dyna tak tahu

DYatie said...

Cantiknya kak..

adyna said...

Aisy ni baba dia ckp dh msk rumah baru kna tido bilik sendiri tu yg nk cari yg diaorg bekenan hihi

Tihara said...

comelnya katil
zaman akak kecik2 dulu takde katil
lawa2 camni :)

Kakzakie said...

Biasanya kalau utk anak-anak ada aje budget tapi utk diri sendiri tu yg selalu disekat-sekat Dyna..

zurayusoff said...

kedai ni kat mana lokasinya??

adyna said...

Ni kedai dkt pekan Ipoh lama zura

adyna said...

Itu la kak , ank Dina dua org ni je pun

Tabung Ayam