MR NUFF

CONTEST 'JOM BER PICNIC' di ME & MY FAMILY


sticky pos sehingga 25.12.10 jam 11.59mlm
dah tamat

entry terbaru kat bawah nie ek

Salam Ukhwah untuk semua kawan-kawan kali ni Me & My Family nak anjurkan satu contest bertemakan perkelahan,almaklumla cuti sekolah mesti kita bawak family kita g bercuti kan..


tak payah berceloteh panjang lebar saya gtau syarat-syarat nya terus ek.. contest nie untuk follower je..so yang belum follow kena follow lah :) peace..

1. mesti COPY banner di atas dalam entri kawan-kawan dan mesti ada link balik ke entri nie

2. buat satu entri khas yang bertajuk Jom Ber Picnic di Me & My Family 

3. letakkan banner DI ATAS nie kat side bar mesti ada link ke sini jugak

4. masukkan Me n My Family dalam bloglist kawan-kawan

5.tempek lah gambar anda sekuarga ,ngan kawan-kawan , saudara mara ke yang sedang bergumbira berkelah bersama-sama tapi mesti yang bersopan yer..taknak yang seksi seksa :)
gambar mesti ada air..air terjun ke.air laut ke,tak der air tak mau yer.. tak nama ber picnic ;)

6. letakkan penyertaan kawan-kawan dalam komen entri nie jer 

7.last sekali cerita lah skit tentang gambar tersebut, tak payah tulis panjang-panjang ye

HADIAH
untuk seorang pemenang je tau 
1 SET BEG PICNIC BESERTA PINGGAN , MANGKUK , CAWAN , GARFU N SUDU DARI AVON 


ada banyak masa lagi kan ..so enjoy ur holiday ;) peace 

p/s boleh letak lebih dari 1 gambar tetapi 1 gambar sahaja yang akan dipilih

31 comments:

Cute MuM said...

mesti gambar yang terbaru ker?

Huda said...

gambar dalam air boleh?:)

adYna said...

cute mun .gambar lama pun xper :)
huda. dlm air pun boleh :)

SyUhAdA said...

alah..
dah lama x berpicnic..
xde gmbr la..
hhu~

akmafaizal said...

menarik2..nk kna cari gamba dulu le

Syira C Gadis KidaL said...

salam

syira joint

http://sinarpelangipagi.blogspot.com/2010/11/jom-ber-picnic-di-me-my-family.html

adYna said...

syuhada: xper leh plan g bercuti dl byk masa lg ni :)
akmafaizal:cari jgn xcari :)

**sHiKinn** said...

kena masuk ni..tp kena cari gambar dulu..

Izzatul Iman said...

Salam perkenalan
saya dah join...terima kasih sudi jemput.

http://whatrudoin-gaentries.blogspot.com/2010/12/jom-ber-picnic-di-me-my-family.html

gambar di langkawi..harap tak de prob... datang lah terjah

Wassalam.

kak long said...

asalamualaikum...!
dah join yer...

http://diyadaniablogspotcom.blogspot.com/2010/12/contest-jom-berpicnic-di-me-my-family.html

kak long said...

kaklong tmbh 1 pic lagik yer

Nana said...

saya join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2010/12/jom-ber-picnic-di-me-my-family.html

Haffiz MohdNoor said...

Wah,, menarik contest ni Apis nak Join..
Ni picnic ngn kawan2 dekat Jeram Toi Negeri Sembilan..

penyertaan Apis yep!
http://haffizmohdnoor.blogspot.com/2010/12/contest-jom-ber-picnic-di-me-my-family.html
thanks.

eB@mamaAerish'n'Aed said...

slm,
nak join yer

http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2010/12/jom-ber-picnic-di-me-my-family.html

tq

Nad @ MamaZakwan said...

sy nk try join, kalu tak diterima, takpe :)

http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2010/12/contest-jom-berpicnic-di-me-my-family.html

tq

I'm farra.. said...

ha? nak sorang jer pemenang?

adYna said...

a'ah sorang jer sebab dapat 1set jer ;)

ctsfin said...

salam...
saya pun nak join contest ni jugak.. link saya
http://adz-rie.blogspot.com/2010/12/contest-jom-ber-picnic-di-me-my-family.html

sila la komen yerr.. tq

[-suziey-] said...

tumpng tnya..msti ade gbr tuan blog ke? klu gbr ank n suami shja bole x?

adYna said...

SUZIEY xper kalu xder dalam pic, janji g holiday sama2 ;)

SyaNa said...

salam ok aku join

http://syana-contest.blogspot.com/2010/12/jom-ber-picnic-di-me-my-family.html

kalo xcukup syarat btau ye.tq :-)

Cute MuM said...

salam..

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/12/jom-ber-picnic-di-me-my-family.html

TQ

Fara said...

salam..dh join jugak..

http://farzly.blogspot.com/2010/12/jom-ber-picnic-di-me-my-family.html

sila sport check ok..tq

dilaloveawi said...

salam,,tumpang tanya,,kalau bg byk gambar n tmpt2 yg blainan bole??

Huda said...

salam,

ok dah join :)

http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2010/12/jom-ber-picnic-di-me-my-family.html

Kehelan said...

salam

dh joined

http://kehelan-contest.blogspot.com/2010/12/jom-ber-picnic-di-me-my-family.html

cherita said...

slm perkenalan...nk join ye...

http://chentakucherita.blogspot.com/2010/12/contest-jom-ber-picnic-di-me-my-family.html

adYna said...

DILALOVEIA BOLEH JER..JANJI MESTI KENA NGAN TEMA YER ;)

..m@m@ T0meLL.. said...

Slm perkenalan..
sy join k =)

http://qasihnaney.blogspot.com/2010/12/jom-ber-picnic-di-me-my-family.html

miSznAnabo0 said...

saye dah join..
harap x terlambat... hehhee

http://emobo0.blogspot.com/2010/12/jom-ber-picnic-di-me-my-family.html

cikpuanhady said...

salam..

saya join..entri autopublish jam 11.56 pagi, jap je lagi..hehehe

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/12/jom-ber-picnic-di-me-my-family.html

thanks..

Tabung Ayam