MR NUFF

PEMENANG JOM BER PICNIC DI ME N MY FAMILY!!!!!

Ucap tama saya..tq pada yang sudi join...Seperti yang dijanji kan ..
pemilihan dilakukan oleh en hubby dan gambar-gambar bertuah yang terpilih adalah



 





setelah diteliti DENGAN 4 MATA.KAMI SEBULAT SUARA MEMILIH
PEMENANG
nya
adalah









*
*
*
*
*
*
*
*
*





MISZNANABOO

TAHNIAH DIUCAPKAN :)
PEMENANG HADIAH UTAMA MEMENANGI


DAN 2 PEMENANG SAGUHATI ANDA PUN DAPAT HADIAH TAU
BEG NIE ;)



DI MINTA SETIAP PEMENANG MENGHANTAR NAMA DAN ALAMAT dalam komen ini yer.. apabila semua pemenang dah hantar baru saya pos kan hadiah nyer..so mintak kerjasama semua pemenang .TGVM

bagi yang tak berjaya jangan sedih2..  ape-ape pun gambar anda semua memang happening ;)
SALAM 1MALAYSIA

9 comments:

cikpuanhady said...

tahniah buat semua pemenang..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

KizZ said...

Wah beshya...nak jugak hadiah..hehe

Jom terjah,
Segmen review blog:belog ini mengong!

myhardday said...

tahniah buat pemenang.. :D

miSznAnabo0 said...

wah.. x kusangka menjadi pemenang..nk kena thanks gak kat org2 dlm gmbr tu ni..
trima kasih byk2 kak adyna dan suami kerana memilih gmbr picninc saya.. terharu ni.

akak ade email? nnt saya hantar alamat kat email akak boleh... =)

..m@m@ T0meLL.. said...

Kite nk gak hadiah,ngeh..ngeh..
tahniah pade misznanabo0..

Mama Zharfan said...

congrats to all winners :)
me tak sempat nak join, sbb tak jumpa pic picnic yg happening heheh

JOM skodeng blog me kalau sudi!

ctsfin said...

hehehe.. mekasih sbb pilih gambar saya nie.
Dpt saguhati pun dah kire best jugak..
Sy pun nak alamat emel gak. Send kat emel je la yerr.. :p

Eddy said...

emel nooradina@hotmail.com

adYna said...

pemenang sila email kan alamat di alamat email di atas ek..eddy tu my hubby :)

Tabung Ayam