MR NUFF

aktiviti di hari buruh

selamat hari buruh.... untuk semua yang buat kerja..tak kira jawatan aper..janji anda buat kerja.... kerja yang elok jer lah yang tak elok bukan kerja namanya...


chiq dina g ssf kat ipoh cari riben..adib pun sibok gak nak mencari... anak chiq dina yang sungguh prihatin


dua beranak nie sempat berposing lak

tada ..banyak gak yang chiq dina borong... hehehe nak buat hair clip n brooch

cantik -cantik

ada umah sendiri boleh ler nak hias2 macam ni

perot dah berkeroncong nak g makan ayam penyet.. g ani sup utara tutup..g lak restorang simpang tiga set ayam penyet tak de..dia suh makan nasi padang..xmo le kami nak ayam penyet


last2 g ayam penyet kat de garden ipoh..nak cari parking oo tersangat payah 3x pusing baru dapat..
 ni tea o chiq dina

set ayam penyet yang berharga rm9.50
 erm..berbaloi n sedap sangat...mak mertua chiq dina yang sponsor..


abg tak nak makan nasi..abg nak aiskrim..terpaksa ler mak mertua chiq dina beli kan..tutti frutti.. mahal betoi..kalu chiq dina memang tak beli..ni pun 1st time dapat makan.. pas adib tak bis makan

buah laici bis dimakan tggl buah kiwi yang masam jer..bertuahnyer anak chiq dina sorang nie..

nie adik ipar n mak mertua chiq dina... pokus pada makanan nie..menikmati kelazatan ayam penyet.. tue belakang ada butik zashka... hehehe pasni ade cite pasal zashka

erkkkk..alhamdulillah kenyang ..licin sume orang makan..

5 comments:

IntaNBerliaN said...

Chiq dina ni duduk ipoh ke?

adyna said...

tak lah.. dok kat selangor..ni blk kg belah suami ;)

IntaNBerliaN said...

famili sy dkt cemor.... dgn ipoh x jauh la... tp skrg lps kawen dah duk sg petani.. ;-)

adyna said...

owh..dekat le on the way nak g kuala kangsar tue.. kg saya kat kuale.. :) jauh intan dok kat sg petani ;)

DinaAbuSamah said...

Sorry Adyna, may i know where is this Zashka Boutique in above post located?

Tabung Ayam