MR NUFF

mencari hadiah buku resepi pemenang

erm entri pendek jer... petang tadi sempat g kedai buku mencari buku ape yang sesuai nak bagi..n dah dapat buku yang boleh katakan ok gak lah..buku nie berkenaan ngan sambal2..amacam best tak?? bagi semua tajuk yang sama jer..adilkan
tq kat geng2 terbaik yang menjoinkan diri ngan giveaway nie.. ada masa lagi nak join...
hurry up ;)


nak upload pic lambat sangat dok search jumpa gak buku karangkraf nie.. nie ler rupa buku resepi nyer.. best keluaran karangkraf nie..kebanyakan buku yang dah dibeli resepinyer menjadi.. pasni leh kita buat selalu kan :)
tiga orang pemenang bertuah akan dapat buku nie..
gud luck sume ;)

4 comments:

Nora Shahaira said...

cari buku yang besh..besh tau..haha..macam kompom je diri ini yang bakal menang..uik..malu aaa..

IntaNBerliaN said...

wah.. best2... harap2 bertuahla... hihii

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

Fuh fuh.....kasi saya itu buku LOL

adyna said...

buku nie resepi2 dia memang best ;) tapi buat je leh ke x..hehehe

Tabung Ayam