MR NUFF

BERAT BADAN saya UNGGUL!!!!

HEHEHE g bertandang umah kak yong nampak entrii nie... so nak tayang gak aper result nyer heheheh...
kak yong kira ok jer tapi mesin tue tulis mcm tu lak..


dia tunjuk gambar gurl nie.. dah unggul tapi dia gtau berat badan idea saya 53kg... hehehe

nasib bukan gambar macam nie yang kuar




terlebih berat atau pun 

macam nie

terkurang berat..

ape pun saiz badan kita, kita kena jaga pemakanan yang sihat dah seimbang ye lebihkan sayuran dan buah-buahan, kurang garam n gula.. 
anda nak check berat anda dalam kateogri mana jom check it out kat sini

4 comments:

kakyong said...

betul ke dah unggul .. heheh..

kakyong rasa adyna kena tambahkan sikit lagi berat badan...

adyna said...

kak yong sy xcaya mesin nie..:) ni pun dah kuat mkn rasanya 9bln akan mendatang berisi balik nie

Chocolate said...

mintak tolong boleh?
Kalau awak sudi tolong baca cerita saya dan kasi komen ya.Komen awak sangat diperlukan untuk 20 % markah contest

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/12/contest-kreatif-menulis-bersama-hob.html

therosputih said...

hihi...berat badan kena seiring dgn sihat dan kuat...

Tabung Ayam