MR NUFF

isteri mengandung suami yang alah????

salam ... erm arini nak cerita tentang en babah yang asyik2 pening n tak sedap badan.. sian babah.. balik dari meeting skol muka mcm tak bermaya jer..nie ptg g balik sambung meting..harap2 alah babah tak seteruk masa ngandung adib n amni yer.. 

nak cerita pasa satu keinginan masa ngandung yang babah asyik penuhi jer..erm..nie gara2 amni lahir ritu air liur meleleh jer kot hehehe..kan orang tua2 cakap kalu ada ms ngandung kita xdapat ape yang kite ngidam anak akan meleleh jer air liur  tak tau leh caya ke tak.. nak tahu aper dia ...

tada


cantik kan bekas nie..beli masa offer kat tesco dapat 2 nie jer tak cukup koleksi lagi nie

love


flower.. yang nie paling suka.. cantik sangat..
bekas2 nie biskut nyer makan masa mulut nak kudap2.. coz sekarang selera makan pun tak der... selsema pulak tue..
so sesapa yang minat ngan tin nie..leh p cr yer..rm9.90 je :)

6 comments:

Izan Ishak said...

alahaiii...sian pulak babah yg pening2 ye.

saya pun baru ni pegi tesco nampak tin ost krunch ni... nak beli tapi tak terbeli pun... cantik!

adyna said...

hehehe kena bekerjasama susah senang tue yg babah alah.. cantik kan tin nie..

AnneRaini said...

comel jek husband yang alahkan...

tak perasan pulak ada bekas comel tu kat pasaran...nak cari gaklah..

aanie said...

sy pun ada jumpa tin ni kat giant...suka tin, tp x mkn lak biskutnya...

kakyong said...

owh ade bekas comel camtu yer... plastik ke tin tu??

kesian pulak kat en babah yer... adik ipar kakyong pun mcm tu.. 4 org anak, 4 kali la alah & mengidam macam2.. untung isteri yg dpt suami mcm ni..

adyna said...

bekas nie tin..memang cantik buat koleksi.. kak yong lega ckit bile suami alah..kita kan nak bt keje kain hehehe

Tabung Ayam