MR NUFF

nak baby kulit putih gebu..

salam ... betul ke org cakap masa ngandung kena minum soya,susu n makan bayam banyak2 kalu nak dapatkan kulit anak yang outih gebu??? entah ler nak percaya ke tak..kita ikhtiar je semua kuasa Allah kan.. cuma pada saya ada perbezaan anak -anak..masa adib saya bekerja saya suka minum susu ,soya tau fu fa n everthing untuk dapat baby putih gebu..hasilnya adib memang putih.. n suka sangat tgk cite korea 'my girl ,full house' masa ngandung amni dah tak keje..en babah keje sorang jer..saya makan aper ajer..coklat n kek coklat mmg favourite.. n suke tgk sinetron dari seberang..xde pantang2 ape2 pun then amni gelap ckit ..kali nie awai2 lagi saya dah minum susu.. n pantang makan.. hehehe nie semalam sempat beli susu soya kotak..





tapi saya rasa hitam ke putih janji anak2 sihat kan..kalu anak kulit gebu tu adalah satu bonus..sentiasa bersyukur..

moga-moga dipermudahkan segalanya amin........

3 comments:

kakyong said...

kalo salah seorang mak ayah dah kaler brown, takkan lah anak kulit putih gebu kan...

asalkan ibu & baby sihat sudah...

ade kes, adik ipar kakyong la.. anak 1st gila pulun soya.. sekali anak tetap ikut kulit hitam manis.. anak no2&3, tak brp sgt suka soya.. tp keluor nya elok pulak cerah.. ;)

AnneRaini said...

betul gak kot sbb sy ni gelap. mak sy masa ngandungkan sy dulu suka minum kopi.. abang2 sy masa lahir putih sbb bapak sy pon putih...hehe

Norazmah Emma said...

Sapa suka minum soya cuba lah esp shaklee ianya non-gmo nak maklumat lanjut whatsapp or msm 0146740406

Tabung Ayam