MR NUFF

Top Komentar di myadyna.com

Salam....

Sempena hari buruh nie saya nak bagi hadiah buku Cendol Pulut Santan Lebih oleh Abd Jalil Ali kepada pengomen tegar di myadyna. com...

carta pengomen saya bukan untuk sebulan tetapi 2 bulan bermakna bermula dari 1mei hingga 1julai 2013

Carta pengomen boleh dilihat di side bar

Inilah hadiah yang bakal menjadi milik pengomen tegar tersebut



32 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Best gak klu hadiahkn buku kat kengkawan...good idea:D

therosputih said...

ingatkan blh makan cendol pulut tadi...ekekeke

Hijab Valley said...

Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Stok terhad.

Terima kasih.
~Hijab valley~
http://hijab-valley.blogspot.com

HeNRieTTa JoSe said...

Amboi tajuk buku.....

eMMe said...

Salam Adyna
aiseh! i tak cukup top le
tahniah le dpt buku sebagai hadiah
baca jgn tak baca, dah baca leh pinjam
hahaha~

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak. bestnya. taniah pemenang semua. hihi :)

Kesuma Angsana said...

wah siapalah pemilik buku ini nanti yer !

Rieya Ramlee said...

kemain lagi...nak join la..hahak

Kniedaz said...

Wah..best ni kalau dapat...hehe

Kakzakie said...

Kalau Jalil Miran tu reporter.. Best juga buku ni.

psst: cendol sedapnya..

nuyui a.k.a miss YUI said...

best gak lau dpt tu..hihi

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam Kak..
Huhu..dah lama jgk x singgah sini.. sbb bloglist hilang.. langsung lupa link..

menarik hadiah tu.. :)

thnks dtg singgah..cute blog akak..pinkish :)

mawar berduri said...

wah bestnya..

izan mama mia said...

tahniah pada yg top..

MulutPayau said...

buku ni mmng best..
Tahniah kpada yg berjaya...

cik laili said...

salam..

tahniah...blog anda antara 5 blog pilihan ciklaili.com kali ini. tahniah juga sebab terpilih menjadi penulis jemputan :)

http://www.ciklaili.com/2013/05/5-blog-pilihan-ciklailicom-part-7.html

ieda immi said...

wah menarik buku tu ;)

Syuhada Salleh said...

hadiah best tu..

hainom OKje said...

siapalah pengomen yang bertuah tu!

tenku butang said...

waaaaaaaaa.. ada hadiah untuk top komentar yea?

Nisah Idham said...

for surely itu bukan Nisah hhehehe

KesumaMaruku SueQistina said...

siapalah yg bertuah tu yer untie!

Mimie Najib said...

beruntungnya pada yang dapat buku tu..menarik tajuknya.. =)

inazamri said...

menarik betul tajuk buku tu.sapelah pemenangnya nnt ye

Mohd Shafwan said...

sedap cendoll tu

IntaNBerliaN said...

baca tajuk buku rs nak mkn cendol la plak.. hihi

Kesuma Angsana said...

x kisahlah sapa pemenangnyer nanti

Norlidawati Jaafar said...

salam,

kak saya ni newbies blogger
jemput ye meriahkan blog saya
umielman.blogspot,com

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak.. kalau dapat buku ni. perghh bestnyaaa.

man said...

oooo tahniahlah siapa yg dapat..heheh.sila lah dtg ke blog sy ye..http://ajax85.blogspot.com

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

kemain best tajuknyer tu....siap santan lebih tu...

Zul karnain said...

best juga kalau dapat buku ni.. :)

Tabung Ayam