MR NUFF

Buat penggemar kopi

Salam

Siapa suka minum kopi?

Disini saya nak share kan satu cara membuat kopi dengan lebih menarik dan sedap yang saya dapat dari Fb 


Sejuk bekukan kopi dalam bekas kiub ais kemudian masuk kan kiub kopi kedalam susu segar , kopi yang dibekukan akan cair perlahan- lahan , kacau dan nikmati kopi susu segar ;)

Selamat mencuba 

Boleh la buat untuk en babah hari minggu nie ^_^

8 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak. perghh macam bagus ni. nak try gak buat kat abang tersayang! hihi :)

Bazilah (^0^) said...

slurppppp nmpk menarik sgt ni huhuhu

Ratu Hatiku said...

X blh minum kopi nnt sakit kepala..uhuhuhu

Kakzakie said...

Tak pernah jumpa kan.. bagus juga boleh cuba style baru. Kakak ingat tadi cincau:)

Kniedaz said...

menarik tu...dan nampak cantik hehe

mummy_ayu said...

menariks tu..leh try nie..

therosputih said...

hihi...alahai...sweetnyer...suka kopi, tp tak boleh nak minum lg buat masa skrg ni...sadis...

mawar berduri said...

Nyum3...sedapnya...

Tabung Ayam