MR NUFF

Menang Hadiah Huggies

Salam...

Semalam saya cuti sebab kena ambil Hadiah kemenangan saya menyertai peraduan Huggies dalam majalah PA n MA di Karangkraf

Alhamdulillah dapat stok 3 pack Huggies Dry Pants..
Rezeki Amni dapat pakai dry pants sebab saya memang tak beli jenis seluar, 
Saya sebenarnya dah lupa bila saya join peraduan nie

Nita kaki: sekarang suka join peraduan  yang dapat Hadiah untuk keperluan Rumah



7 comments:

IntaNBerliaN said...

bestnya... tahniah kak

therosputih said...

tahniah akak...jimat tu, 3 plastik huggies...hehehe

izan mama mia said...

mmg banyak tuah..sll menang..tahniah

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Alhamdulillah. Tahniah akak menang hadiah.

HeNRieTTa JoSe said...

Tahniah akk...btul tu..hadiah kperluan isi rmah lbih berguna kan?

Eca Dwinky Asha said...

nak try join2 la contest mcm ne.hehehe

mawar berduri said...

tahniah...

Tabung Ayam