MR NUFF

jeritan ahmad adib yang sungguh menggegarkan!!!!


suatu masa dulu sewaktu anak dara lagi aku pernah berkata dalam hati ngape la dak nie jerit kuat sangat kat shopping complex , mak di buat donno...now ada anak sendiri baru aku tau..betapa tebal nye muka aku..n aku dah lali bila adhmad adib pasti akak bertukar sore bila apa yang dia nak tak dapat.................. alahai anak ibu....amni lak dah nampak tanda-tanda bakal mengikut jejak jeritan abg nya..coz sekarang pantang kalu makanan kite makan tak bagi kat dia...
babah dah sound banyak kali tak mau bawak ahmad adib jalan-jalan lagi..tapi bawak jer aku tgk heheheh .. ape boleh buat babah layanzzzzzzzzzz je :)

2 comments:

kakyong said...

keletah anak2 begitu lah..

jd kalo anak org lain melalak kat shopping komplek, anak kita pun sama jer... ;)

jd pasni jgn plak heran@sentap bila ade kapel muda yg tgk kita lain mcm sbb biarkan anak melalak.. hahahah...

adyna said...

hahaha btl kak yong, stuju sgt, buat donno jer skrg, mula2 dl malu gak.. nak buat mcm ne sabor je lah nak marah pun dia bkn reti pe2 ;)

Tabung Ayam