MR NUFF

mesin jahit mana yang sesuai?

salam ... sejak aku berkecimpung dgn dunia jahitan minat menjahit makin berkembang mekar...hehe en eddy mesti cakap aku minat bermusim...kali nie lain ckit aku rasa...aku mmg berminat..maybe sebab aku dah tak keje..aku ingat nak beli mesin singer jer...n yg rege bwh 2k jer ..target nk beli dlm thn nie..mana tau ada rezeki lebih... :) lepas dh siap bt FM untuk my cousin..dapat tempahan dari nini d lak..shbt blog aku...syg sgt ms kt tepeng tak kenal..kalu tak leh lepak kt tepeng sentral hehehe... akak ngah buat skrg..then en eddy tempah dadu untuk dia buat game ank murid beliau..Alhamdulillah ada gak rezeki..

 
aku nak beli yang leh buat jahit byk patern tapi aku tak mahir nak guna yang kaki tue..hehe ms blaja buat bj kurung n langsir aku selalu terbabas tekan...




nak yang macam nie tapi rege leh tahan

aku nak cari yang aku leh control kelajuannyer..
nak ajak en eddy g tgk kt kedai singer
mudah-mudahan tercapai la impian aku nak beli mesin jahit singer tahun nie..
amin

3 comments:

Sidratul Muntaha said...

ade member nak letgo mesin jahit tepi brand singer
n mesin jahit brand brother
http://laydie-dda.blogspot.com
cubalah try tanya

adyna said...

ada mesin jahit tepi jer..pe2 tq ye for the info :)

therosputih said...

kumpul duit sket2 buat modal beli mesin jahit...

Tabung Ayam