MR NUFF

impian akhirnya tercapai



Alhamdulillah impian nak ada mesin tercapai sudah..walaupun brand sekadar singer syukur sangat2.. titik peluh buat keje dari rumah leh la beli mesin nie.. dah pandai nanti boleh la beli mesin yang lagi power..
mesin nie outer suar skol adib xlepas tebal dia tak jalan..padan ler ngan harga..

macam2 dok plan nak buat ,setakat nie mesin nie dah bantu buat berbiji2 bantal dah :)
meja agak bersepah maklum ler tempat keje kat dapur  je 
k lah nanti story lagi ape benda mesin nie dah buat

selamat join GA yer

3 comments:

kakyong said...

tahniah

x kira ah brand apa, janji dah ade mesin jahit..

nenot said...

gud2..

brapw harga mesin nie kak???

adyna said...

kak yong : a'ah tak kisah brand pe janji boleh jahit..beginner baru la katakan :)

nenot : rm795 je model 8125 ada 15corak :)

Tabung Ayam