MR NUFF

tshirt ber 'nama'

salam hari rabu... penat cuti baru-baru nie g sana n sini.. baru ada masa update blog
before cuti sempat la siapkan baju ber nama anak2 saya..hehe 1st time buat ..ada member request
so buat dulu untuk anak2 nie ler hasilnya




baju amni dengan design mushroom nyer..ibu dia yang suke mushroom nie :)

adib lak buat en kura-kura dia nak angry bird putih dia cakap angry bird telor hahaha terpengaruh ngan  games angry bird ler nie



sekarang tgh siapkan 4 helai baju yang di request oleh teman awok... 
dr nini  (dia rajin menempah dari saya )..
dah siap baru leh tempek..coz bari siap sehelai :)

boleh la amik order sementara masih kuat nie :)

4 comments:

Nini D.. said...

akak amik selai berapa?..t-shirt akak sediakan jugak ke?...nini nak jugak

adyna said...

nini nak bagi tshirt sendiri pun xper :) harga bergantung pada design mcm amni nye sekali baju rm15 ..adib rm18

AYuNG said...

menarik nih!
nti nk try tempah jugak ler... =)

adyna said...

ayung try jgan xtry hehehe

Tabung Ayam