MR NUFF

misteri yang hanya MAHA PENCIPTA mengetahuinya



Salam semua... minggu nie bed rest tak berjaya pun..cuti 4hari ada kenduri di kg.. dari sg besar ke kuala kangsar kemudian ke ipoh...

misteri sungguh bleeding yg pertama samai 3pad..pas g hospital sabak 26.1..esok darah terus kering..ada gap 3hari bleeding lagi 1 hari jer tapi mcm last period jer dah xmerah..then semalam selang 4 hari bleeding lagi esok terus kering... macam -macam pendapat yang org bagi..cuci darah, salin tikar, perkara normal.. yang penting bile scan doc cakap bb ok n dah ada jantung..
dia suh rest banyak2 jangan buat keje berat2 lagi...
mak lak pesan minum air banyak2 n sentiasa ada spare biskut untuk lapik perot,jangan biar perot kosong..

pening nak bile difikirkan..so baik saya buat cool jer..
semoga BABY dalam kandungan saya sihat n dilindungi Allah.. amin.

4 comments:

kakyong said...

Ya Allah... negri pulak baca kes Adyna ni.. harap2 semua nya baik2 ajer yer.. & bawa2 lah berehat.. kalo berjalan jauh pun, kena jaga diri lah, jgn buat kerja berat..

adyna said...

TQ KAK YONG..

tu la kak yong .. bile baca artikel mcm2 andaian ada.. kandungan tergugat , bb ada mslh...bile tanya org2 tua.depa pun ckp pernah jadi mcm nie.. banyak2 rehat jer depa ckp..
harap2 sumenya selamat kak yong...

amin..

IntaNBerliaN said...

mmg risau kan kalu bleeding time prgnant.. apa2 pun, smg kandungan awk selamat..

adyna said...

insyaAllah intan harap2 sume selamat

Tabung Ayam