MR NUFF

MULTIPLE PREGNANT

SALAM..

semalam g klinik kesihatan untuk cek perot (sape2 yg mengandung tahu ler istilah nie )
dah check tekanan darah ,hb ,gula semua..masa nak cek perot misi tanya ada bleeding lagi tak..so saya jawab la alhamdulillah dah xkuar last 4hb sekejap pastu behenti..then 5hb ritu je tu pun jap je kuar.. so misi nie xpuas hati coz saya tak g klinik pun masa tu kan cuti..
buat tak tau jer la..

masa tgk buku yang simpanan klinik doc tulis merah jer (risiko ) ada dia tulis maybe ank 3 nie pun sy kena csear..

n dah booking 28/52 untuk hospital..pelik gak

coz adib vacum, amni csear.. ya Allah takut nyer.. tak pe lagi

misi cek perot jantung anak bunyi cantik jer..dia xpuas hati gak coz saya ada bleeding..dia kol doc.. so terpaksa jumpa doc untuk di scan...

dan amat mengejutkan.. saya ada 4kantung uri tapi hanya 1 kantung uri jer ada bb!!!!

uri yg 3 tu semua dok atas..bb ngan uri nyer dok bawah tutup jalan bawah.. doc ckp maybe nie sebab mengapa saya bleeding..tp tak pasti coz saya ckp saya bleeding darah je takder ketul2 pun..
so dia nak refer ngan pakar puan dr hospital teluk intan yang akan turun ke hospital sabak bernam.. ape cite tak tahu lah
tgh tunggu call dr misi bile nak g jumpa doc pakar

semoga segalanya berjalan lancar n bb selamat.. doa2 kan lah saya n bb selamat ye kengkawan..

nie ler pic yang discan



saya tak paham sangat then doc lukis mcm nie ..paham x? saya pun paham ckit2

yang di letak no tu ler kantung uri saya..

8 comments:

@e_da said...

moga baby dan mama selamat hingga melahirkan nanti ya

adyna said...

tq eda ;)mudah-mudahan

ch@ said...

kita doakan akak selamat besalin ye, tak kisahla dgn cara apa sekalipun.

adyna said...

amin..itu yang sebaik2nya cha selamat semuanya..risau pun ada

~aYu~ said...

salam kenal dan follow sini. insyaallah xde apa tu. sy dua² anak mmg bleeding sampai 3 bulan..

adibdaddy said...

ayu : ye ke..sekarang alhamdulillah dah x bleeding sejak 5hb ritu..
cuma tak tahu ape cite kantung uri yg kosong nie.. xdapat kol dr klinik lagi utk follow up

AkmaFaizal said...

isk..cam takut je tengok..huhu.apa2 pun harap semuanye selamat sampai baby lahir. Amin

adyna said...

amin akma :) mudah2an segalanya dipermudahkan

Tabung Ayam