MR NUFF

AS BEAUTY ....

SALAM...

erm..sejak saya kerja n ada duit sendiri.. macam-macam benda dah saya beli..patut en babah perli ..dulu tak keje dok ngadap meja menjahit jer..nie bila dah kerja ..ikut orang hehhehe...

bukan ikut orang tapi sebab dah ada duit baru berani nak beli..nie pun setelah dengar pendapat n lihat sendiri kawan-kawan yang pakai..


nie lah set nyer..ada krim malam, krim siang , sabun pencuci..

tengok sabun nie dipotong untuk penjimatan... :)

alhamdulillah dah nak masuk minggu kedua pakai.. serasi.. tapi bile minum esp ada gak jerawat2 naik.. kena minum air kosong banyak2 ..

nota kaki; pasni taknak cepat terpengaruh dah uhuhuh

7 comments:

izan mama mia said...

mmg best laa dah ada duit sendiri

Kakzakie said...

Tapi kalau dah serasi sebaiknya jgn tukar Dyna. Kalau baik teruskan...

Kniedaz said...

hehe..biasala tu bila dah pegang duit sendiri tapi saya kalau bab produk kulit jarang terpengaruh..bab baju kasut adala hehe

Kesuma Angsana said...

wah tambah berseri2 lah nnti ye hehehe

Ratu Hatiku said...

bagus ker?

Gha a.k.a. Gna said...

As salam diana.. Boleh bg saya emaill add utk saya contact diana. TIA..

therosputih said...

wah wah...kena buat testimoni sebelum dan selepas ni akak, mana tau, jadik duta kekgi...hehehe

Tabung Ayam