MR NUFF

Beli Huggies Pantz dapat Pelampung

salam..

just nak share.. kalau ada anak-anak kita pakai huggies dry pants.. beli dua kita boleh dapat percuma pelampung mainan yang cantik nie..

wow2..saya dah teruja

Dapatkan pelampung untuk bayi anda dengan pembelian 2 pek Huggies Dry/Huggies Dry Pants Super Jumbo Pack dari AEON Big hari ini! Sementara stok masih ada.

tapi sayang hanya dekat AEON Big jer..

kat Sg Besar nie tak de :(

4 comments:

cik laili said...

saya pun di Sungai Besar juga :)

Haryati Faizal said...

ala...anak tak pakai huggies...

HeNRieTTa JoSe said...

Comeinye....errr.....beza ke eaon big dengan jj yg dh jd eaon?

Si Matatajam said...

Mesti best sesapa yg kat Aeon tu kan..Khalish dah free diapers..

Tabung Ayam