MR NUFF

Dayre Me

Salam

Kali ni nak berkongsi dengan kawan-kawan blog tentang program baru untuk pengguna smartphone 

Saya tahu pun daripada en baba, hanis zulaikha yang share dekat fb nye

Benda ni lebih kurang Macam blog Dan Instagram  jugak cuma tak boleh taip Panjang-Panjang , tapi Ada icon comel , 

Pengguna android Dan iOS boleh la download Dayre ni 


Ni contoh saya punya , hihi takde ramai follower pun ... Meh la follow saya 


Ni saya cite tentang kasut Mickey Mouse yang comel

Nota kaki : hadiah GA dah sampai ke blom ni 


2 comments:

Tabung Ayam