MR NUFF

Mood ke laut

Salam


Wah tiba- tiba rasa mood ke laut , Maybe dah hujung- hujung nak cuti sekolah dah, keje pun bertambah 

Hadiah GA dah siap bungkus , nak tunggu sorang lagi bagi detail pun tAk bagi lagi , dan yang sorang lagi blog dah remove , adeh... Macam mana nak bagi pos hadiah , jadi saya rasa baik saya pos je pemenang yang lain punya hadiah dulu , anda tak ternanti-nanti dan saya juga tak susah hati , selagi tak pos hadiah rasa macam ada yang tak kena lagi , sebab kerja terhenti di tengah jalan ...

Nota kaki: cuti sekolah  2minggu pertama cuti en baba kena datang skol ada LADAP, berjauhan la lagi :(

5 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

good morning kak ^^ wish you a better day ahead ^^ jangan moody moody kekeke :D

Aisy Nasiha said...

Haa...kena pergi mandi pantai nampaknya ni..

PearlVelvet SueQys said...

salam singgah pagi membaca!

Risha Melon said...

Salam kenal . jom join GA ni . hadiah best menanti blogger : Simple Holiday Giveaway By SN

harumankasehvee said...

beri yg lain dulu . jgn biar mrk tertunggu2

Tabung Ayam