MR NUFF

MAN BURGER KUKUS LAVA DATANG KOMEN

SALAM...

Alamak man burger kukus lava datang komen... actually entri itu saya buat masa g makan kat sana.. 

okey lah kan..maknanya mak kukus lava nak jaga hati customer n dia terima semua feedback n nak perbaiki setiap kekurangan yang ada.. mestilah kan, sebab nanti lebih ramai customer yang akan datang..contoh mcm saya sanggup datang dari sg besar semata-mata nak merasa keenakan burger nie..

nie komen dari man kukus lava


caya lah... sebab team man burger kukus lava alert dengan luahan customer ^_^ boleh la g lagi kalau dah tak perlu tunggu lama coz burger nye memang sedap :)

6 comments:

NoEn said...

macam ni la..pandai jaga hati customer ;)

Kesuma Angsana said...

amboi baguslah tauke burger tu prihatin dgn pelanggan hehehe, leh dpt harga istimewa ni

Hanim Irsyad said...

hehe. untung la :)

eddy ipoh said...

Alhamdulillah seronok tgk mereka berniaga..bila dia nak komen blog baba pula..uhuhuhuh

izan mama mia said...

wah mmg servis tip top nih..kat mana lokasi,..nk g try jugalah

therosputih said...

baru ke baca entry akak yang tu, hehehe...bagus la owner man burger nih...

Tabung Ayam