MR NUFF

NUFFNANG DAH TAK BAGI BE???

SALAM...

saya ada kemusykilan..sekarang nie en nuff ada problem ke?? or saya nyer blog bermasalah..

dari thn lepas BE Tourism masih ada tapi on going jer... iklan tak pernah nampak keluar dah pun..

BE yang lain pun dah tak masuk macam dulu.. kena tanya nuffnang ker? heheheh bukan apa.. dulu update ke tak kurang-kurang mesti 1 be SINGGAH..

TAKKAN SEBAB SAYA TUKAR TEMPLATE??

ADAKAH KAWAN-KAWAN JUGA MENGALAMAI MASALAH SEPERTI SAYA???


9 comments:

Kniedaz said...

dia malu-malu dua tiga menjak ni

Fariq Jalil said...

diorg tak update lg tu.. kalo duit dh tak gerak maknanya benda tu dah expired..sy pon kena gak ritu.. sy emel diorang, diorang balas benda yg sama..

:: Mrs.Eady :: said...

dah lame xde be!

ayut said...

dh up entry ni ntah2x jap lg singgah..hihi

Pokok Manggis Depan Rumah said...

saya pun tak pasti akak.
saya belum pernah dapat BE..huhu..
boleh try hantar mail kat nuff rasanya. Nanti mereka akan balas.

izan mama mia said...

xtau laa saya,, ada kot nnt

D Yatie said...

hehehe. org yg sllu dpt BE mg tanya BE lah kan. saya lak kelakar entah kenapa status non glitterati tiba2.. haha..

Mieya Atiera said...

Sabar ye kak. Ada rezeki, dapat jugak nanti.

Kesuma Angsana said...

ada rezeki tu nnti !

Tabung Ayam