MR NUFF

AKU ADA DESIGNER KASUT???

TAPI TAK SEHEBAT ARTIS2 YANG AMIK KASUT JIMMY CHOO..:)
NI DERETAN KASUT HANDMADE DIJAHIT DENGAN TELITI.. actually masa g umah mak sedara en eddy ..makcik safa promote kasut jiran dia jahit..erm erm jangan tak tahu lelaki yang jahit nie. teliti manik n bunga yang dijahit.. blom ada di pasaran lagi pada masa aku tempah..




aku xnak patern nie./.tapi en eddy suka yang nie..dia yang nak bayar so aku ikut jer lah


aku suka kaler hitam nie..so aku amik patern kasut coklat tadi then design aku nak macam yang hitam nie..
hehehe alang2 dah boleh decide baik aku ikut kata hati ku.. cuti skol nanti balik Ipoh leh la amik..
so sesapa yang nak ada kasut pilihan hati MACAM AKU leh gtau ek.hehehe aku tolong promote kan

7 comments:

ajumohit said...

cantiknya..klu saya nk tempah jugak bleh ke awak?

kakyong said...

cantik lah kasut bermanik2 tu...
brp lah agaknya regenya...

adibdaddy said...

terima kasih. harga lebih kurang antara rm80 hingga rm100

en eddy

syanasaid said...

dulu aku pernah tempah kasut gini
kawan mak aku jahit
tp dia jahit xbest la
hahaa

lain yg diukur lain plak aku dpt

adyna said...

aju kalu nak gtau minat yang mana ek..tiap design tak sama harga bergantung pada design..

adyna said...

ye ker syana..aku tak tau lagi la..br tempah je, masa pakai ok la.. uncle tue memang buat kasut untuk butik-butik

therosputih said...

cantiknya...dah lama berangan nak ada kasut macam ni, tapi tak sanggup nak bayar, sebab mahal sket...hehehe

Tabung Ayam