MR NUFF

SAFI RANIA GOLD


Ermm bila dah nak masuk 30thn nie ingat nak kena pakai
 set lengkap safi rania gold lah..sebelum nie pakai safi balqis..nak tukar  pakai simply siti eden tak mampu lagi..ada sesapa yang dah pakai krim dia ker? ok tak..sebab pakai pencuci dia ok jer..
dulu aku kisah sangat cuci muka nie..sekarang tak sangat pas kawin nie rasa berkurang je jerawat aku..hehehe..jom kita share produk aper yang sesuai untuk usia 30an

3 comments:

Suesweetheart said...

Owh.. SU da stat pakai masa su 27thn... hehhehe.. .. okla mmg de jugak kengkawan yang tanya su pakai produk pe utk muka.. bila cakap pakai safi rania gold je.. dorg mcm xcaya... tryla pakai yang trial pack dulu.. ;)

adyna said...

TQ SUE..MEMANG BERKESAN LA EK...LEH LA BELI TRIAL PACK DIA COZ HARGA TAK MAHAL SANGAT KAN

therosputih said...

plan nak pakai safi rania gold jugak nanti, bila umur cecah angka tu...hehehe

Tabung Ayam