MR NUFF

WANITA DAN PINGGAN MANGKUK

PINGGAN CORELE



hadiah kawin daripada mak aku..aku dapat set macam pic kat atas nie.. memang aku suka sangat..mak main kutu so dapat set pinggan nie n mak bagi kat aku..aku tgk kat jusco tambahan set nie..mak ai mahal sangat lah..tak mampu kalu suh aku beli.
.tq mak... sayang mak..hehehe bagi barang baru nak sayang... tapi aku simpan impian aku mana tau 1hari nanti ada rezeki aku leh tambah koleksi pinggan corele gambar plum nie..


tapi aku minat yang set jenis berpenutup nie




masa bila boleh beli tak tau la..ke kena beli kat Langkawi kawasan bebas cukai tu..
duit ptptn pun tak mampu bayar abis lagi... hehehe ape salah simpan keinginan dulu kan

orang cakap tuah ayam nampak dikaki tuah manusia siapa yang tahu kan..

5 comments:

ieyza said...

saya pun suka kumpul pinggan mangkuk corelle nie...tiap kali ader design baru..sure x lepas peluang utk sambar..yg dlm pic mcm awk tunjuk tu bentuk plum kan...skang nie ader yg latest tau...cantik sangat...nnt gie arr survey...hehehe

ieyza said...

ohh yer...yang pasal topup tu...kalau awk nk..just masukkn rm9.50 dlm akaun saya..then saya akan masukkn topup rm10 dlm hp awk...senang kan...nnt call la saya kalau berminat..awk leh gak ckp dgn member2 awk...tapi awk ckplaa rm10 jugak..so..awk dptla untung rm0.50...zaman skang nie zaman carik duit jer kan...so..kenalaa pandai berniaga..kan!!!hehehe

adyna said...

memang byk design tapi nak membeli tue la kena simpan duit mahal gak regenya...

owh kalu macam tue oklah senang nak beli topup nanti kat ieyza

betul tue ieyza kena bijak berniaga.. :)

SM Banjamin said...

wahh.. hadiah pinggan mangkuk... sennag.. murah rezki pengantin kan.... kene rajin-rajin masak tau...

adyna said...

confirm kena rajin masak..tapi bila dah beli mahal2 sayang lak nak guna heheeh

Tabung Ayam