MR NUFF

5 BLog Pilihan Ciklaili.Com

Salam

Alhamdulillah , semalam saya menerima komen Ciklaili yang mengatakan blog saya terpilih menjadi blog pilihan Part 7, di blog beliau dan tak sangka juga saya antara dua orang yang terpilih untuk menjadi penulis jemputan di blog Ciklaili .com

Insyaallah balik SG BESAR saya akan menulis sebab hari nie saya nak siapkan tugas meng'iron' baju en babah, cuti 2hari memang padat sangat aktiviti nya

Nota kaki: kali nie en babah tak teman balik sehingga ke teluk intan lagi pun saya balik Ipoh sendiri jugak, nie bila nak balik sg besar kena teman bagai ;) tapi yang benarnya en babah mesti rasa bersalah sebab janji dicapati kan

6 comments:

mawar berduri said...

wahh..tahniah..

cik laili said...

Kalau raya di Sungai Besar, jemputlah datang ke rumah..

therosputih said...

wah...syiokkknya...nanti jangan lupa tinggalkan link kat blog...nak terjah penulisan akak...ehehehe

HeNRieTTa JoSe said...

Tahniah akk...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Tahniah akak. murah Rezeki akak.

Kesuma Angsana said...

wah tahniah yer

Tabung Ayam